Φροντίζοντας το μέλλον του παιδιού

Στόχος μας στα κέντρα μελέτης «Σκέφτομαι και Γράφω» είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν σωστές βάσεις, ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν αργότερα στο λύκειο, καθώς και στη μετέπειτα ζωή τους. Άλλωστε η διδασκαλία για εμάς δεν είναι απλά διανομή γνώσης: Eίναι να εμπνέεις την αλλαγή. Η μάθηση είναι κάτι περισσότερο από το να αποστηθίζεις δεδομένα, είναι να φτάνεις στην κατανόηση… (William Arthur Ward)

η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι να μάθουμε στα παιδιά να αξιοποιούν σωστά το χρόνο που διαβάζουν. Αυτό που προσφέρουμε εμείς είναι καθημερινό διάβασμα, βάζοντας τις σωστές βάσεις, μαθαίνοντας στα παιδιά πώς να μαθαίνουν, οργανώνοντας σωστά τη μελέτη τους και προετοιμάζοντας κατάλληλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας.

Εμείς ως έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό και εσείς ως γονείς έχουμε ως μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των παιδιών σας και την διαμόρφωσή τους ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά. Χαρούμενο παιδί για εμάς είναι το παιδί, το δικό σας παιδί, που με την καθοδήγησή μας θα μάθει να διαχειρίζεται το χρόνο του σωστά, διαβάζοντας σωστά. Το αποτέλεσμα είναι χρόνος για παιχνίδι, χαλάρωση και ποιοτικότερη προσωπική σας ενασχόληση με το παιδί σας, χωρίς το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα του σχολικού διαβάσματος.

Τέλος, έχουμε ως απώτερο στόχο την καλλιέργεια της αγάπης για το διάβασμα, την διαμόρφωση κριτικής σκέψης, ώστε οι μαθητές μας να πατάνε στα πόδια τους ως αυτόνομοι και ανεξάρτητοι χαρακτήρες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

τρόπος μελέτης

  • Μαθαίνουμε στα παιδιά πώς να μαθαίνουν (μεταγνώση).
  • Δεν εποπτεύουμε απλώς, λύνουμε απορίες και καλύπτουμε κενά.
  • Όταν τελειώνουμε το διάβασμα κάνουμε επαναλήψεις και αφήνουμε το παιδί να επιλέξει με τι θέλει να ασχοληθεί (παιχνίδι, εκπαιδευτικά προγράμματα στον Η/Υ, κατασκευές, κ.α.)
  • Ενημερώνουμε καθημερινά τους γονείς για την πορεία των παιδιών τους.
  • Οργανώνουμε το χρόνο του διαβάσματος και έτσι έχουν ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθούν με ότι άλλο επιθυμούν.
  • Επιβραβεύουμε τις πράξεις των παιδιών.
  • Αντιμετωπίζουμε σωστά τις μαθησιακές δυσκολίες.

Είμαστε πολύτιμοι, όχι ακριβοί!

Δείτε τις προσφορές μας και εξοικονομήστε χρήματα σε εγγραφές και δίδακτρα!

περισσότερα
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. POWERED BY HOTSoft.gr ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΔΙΚΤΥΑ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
skeftomaikaigrafo.gr - 2019