Οι άνθρωποι, τα κέντρα μελέτης & τα φροντιστήρια «Σκέφτομαι και Γράφω»!

Τα «Σκέφτομαι και Γράφω» αποτελούνται από τα κέντρα μελέτης για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου, αλλά και από τα φροντιστήρια μας, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά & έφηβους Γυμνασίου & Λυκείου.

Στόχος μας στα «Σκέφτομαι και Γράφω» είναι να βοηθήσουμε τα παιδιά να αποκτήσουν σωστές βάσεις από νωρίς, ώστε να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν αργότερα στο Γυμνάσιο, το Λύκειο και τη μετέπειτα ζωή τους.

η ομάδα μας

Καθεκλάκη Μαίρη

Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πειραιά

Η αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της ήταν το κίνητρο να μετακομίσει στο Ρέθυμνο, από την Αθήνα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και έχει πολυετή πείρα σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες με θεματικό κέντρο τις μαθησιακές δυσκολίες και τις σύγχρονες τάσεις αντιμετώπισής τους, την διαφοροποιημένη διδασκαλία και την παιδοψυχολογία. Γνώμονας σε όλες τις ενέργειές της ήταν το παιδί με την ιδιότητα του μαθητή, καθώς και οι δυσκολίες που εκείνο αντιμετωπίζει καθημερινά στη διάρκεια της σχολικής του εκπαίδευσης. Η σύλληψη του κέντρου μελέτης «σκέφτομαι και γράφω» βασίστηκε πάνω σε αυτές τις ανησυχίες της.

Κατσιβελάκη Μαρία

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Πανεπιστημίου Κρήτης

Από μικρή το ενδιαφέρον της για τη φυσική την οδήγησε στο Ηράκλειο για να κάνει της σπουδές της πάνω σε αυτό το αντικείμενο. Πάντα στόχο είχε τον εκπαιδευτικό τομέα καθώς της αρέσει να μεταδίδει τις γνώσεις της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Έχει εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, φυσικής και χημείας. Πλέον κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και συνεχώς ανακαλύπτει νέους και ευχάριστους τρόπους εκμάθησης χωρίς να επαναπαύεται.

Λαγουδάκη Δάφνη

Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης

Έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, καθώς έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων). Έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια στα πλαίσια των σπουδών της:Τυπολογία Γλωσσών, Επιστημονική Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας στο Σχολείο: Συμπτώσεις και Αποκλίσεις σε Θεωρητικό και Πρακτικό Πλαίσιο, Διδακτική Γλωσσικών Μαθημάτων. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια σχετικά με την Επιστήμη της Ψυχολογίας, όπως: Βιολογική και Ψυχολογική Γέννηση του Ανθρώπινου Νου, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Ψυχολογία της Τέχνης, Ψυχολογία του Χίούμορ, Ταυτότητα και Διομαδικές Σχέσεις. Παρακολούθηση σεμιναρίου σχετικά με τις Μαθησιακές Δυσκολίες και το Ρόλο του Εκπαιδευτικού. Πτυχιούχος Αγγλικών.

Οικονόμου Ειρήνη

Εκπαιδευτικός, Αριστούχος- Πτυχιούχος Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης- Πανεπιστημίου Κρήτης

Έχει διδάξει σε τάξεις δημοτικών σχολείων της πόλης στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης του Πανεπιστημίου και έχει παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Έχει παρακολουθήσει τα εξής σεμινάρια- ημερίδες στα πλαίσια των σπουδών της : Ένταξη παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (αυτισμός, μαθησιακές δυσκολίες, ψυχοκοινωνικά συμπεριφορικά προβλήματα) , Ψυχική Υγεία και προβληματισμοί , Ένταξη παιδιών Ρομά στο σχολείο , Η Διδασκαλία σε πολύγλωσσες/πολυπολιτισμικές τάξεις , Ψυχοσεξουαλική ανάπτυξη και αγωγή του παιδιού , Σύγχρονες Τεχνολογίες στην Πληροφορική , Βιολογία του ανθρώπου , Σπουδαστήριο ιστορικού και φιλοσοφικού παιδαγωγικού λόγου , Αναλυτικό Πρόγραμμα και η Νέα Ευρώπη , Ιστοριογραφία της Ελληνικής Εκπαίδευσης: Επανεκτιμήσεις και Προοπτικές. Πτυχιακή Εργασία: Ανάπτυξη και δημιουργία διδακτικού υλικού για την υπερθέρμανση του πλανήτη μέσω της προβληματοκεντρικής μάθησης. Κάτοχος διπλώματος Αγγλικών και Χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Είμαστε πολύτιμοι, όχι ακριβοί!

Δείτε τις προσφορές μας και εξοικονομήστε χρήματα σε εγγραφές και δίδακτρα!

περισσότερα
Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM. POWERED BY HOTSoft.gr ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΔΙΚΤΥΑ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ
skeftomaikaigrafo.gr - 2019